She’s running Raalte

She’s running Raalte

WANNEER

Woensdagen
Tijd: van 19.30 uur tot 20.30 uur
Waar: Buiten bij de ingang van Tijeraan, Zwolsestraat 65

BEGINNERSCLINIC

Heb jij nog geen ervaring met hardlopen of ben je een tijdje gestopt en wil je dat graag opbouwen? Wij begeleiden je tijdens deze beginnersclinic om het hardlopen op een juiste manier op te bouwen. In 10 weken tijd bouwen we op naar 5 kilometer hardlopen. Daarna kun je aansluiten bij de reguliere trainingen of bij deze groep blijven meetrainen.

REGULIERE TRAININGEN 

Kun je ongeveer 5 kilometer achter elkaar hardlopen? Dan kun je je aansluiten bij onze reguliere trainingen. Door de intervaloefeningen maakt het tempo & afstand wat je loopt niet uit. Iedereen, van 5 tot 42km (of verder), wordt tijdens training voldoende uitgedaagd.

KOSTEN

Voor de eerste training hoef je niet te betalen en kun je kijken of je het leuk vindt. Ben je daarna net zo enthousiast als ons? Dan kun je een stempelkaart kopen waarmee je 10 keer kunt trainen. Voor € 55,00 koop je een stempelkaart en ontvang je een gaaf She’s Running shirt. Heb je al een She’s Running shirt? Dan betaal je € 47,50.

Nog een leuke bijkomstigheid: als je lid bent van She’s Running dan krijg je 10% korting bij Run2Day Zwolle.

GRATIS PROEFLES

Wil je een keer vrijblijvend met ons meedoen? Dan nodig wij je van harte uit voor een gratis proefles. Je kunt ons een mailtje sturen of een berichtje via Instagram & facebook.

GOED OM TE WETEN

Wij zijn allebei gecertificeerd hardlooptrainers en begeleiden je op een zo goed mogelijke manier. Weet dat de trainingen en evenementen die we organiseren op eigen risico zijn en wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.