Over ons

Over ons

Wij zijn Mariët en Joyce, de trainsters van She’s Running. Met veel enthousiasme geven wij wekelijks de hardlooptraining. 

Een hardloopclub speciaal voor meiden en vrouwen, hoe gaaf zou dat zijn? Zo gezegd zo gedaan. In 2014 is She’s Running opgezet samen met Run2Day Zwolle.

Vanaf 2020 trainen we naast Zwolle ook wekelijks in Raalte.

Mariët: Sporten is er bij mij thuis met de paplepel ingegoten. Met 3 voetballende broers en een fanatieke volleyballende vader, was sporten in de avonden en het weekend een agenda vullende bezigheid. Tijdens de middelbare schooltijd heb ik gevoetbald en ben ik ook gestart met hardlopen tijdens de zomer- en winterstop. Dat hardlopen vond ik zo leuk en eigenlijk ben ik er nooit meer mee gestopt. Tijdens het studeren in Groningen heb ik menig rondjes gerend door het Noorderplantsoen. ‘Serieuzer’ werd het toen ik aan het werk ging en naar mijn eerste halve marathon ging toe trainen.

Eind 2014 ben ik naar Zwolle verhuisd. Omdat ik graag nieuwe mensen wilde leren kennen, ben ik een keer gaan meetraining met She’s running, wat destijds net was opgericht. Kort daarna ben ik samen met Joyce trainingen gaan geven. Wat ik leuk vind aan She’s running is dat het oprecht zo’n leuke groep vrouwen is! Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, niveau, achtergrond of you name it. Iedereen heeft haar eigen sportieve doel en gezamenlijk werken we daarnaar toe.

Naast het rennen ben ik ook Bodypump instructeur en heb ik een aantal jaar Pump les gegeven. Hier ben ik mee gestopt, omdat ik liever buiten ben:), maar deze kennis (over kracht) kan ik goed gebruiken tijdens de trainingen.

Joyce: Vanaf jongs af aan was zwemmen mijn sport. Tot ik op een gegeven moment de zwemtrainingen niet meer kon combineren met mijn stage. Op dat moment ben ik begonnen met hardlopen. Stap voor stap heb ik het opgebouwd. Uiteindelijk ben ik een keer met mijn vader meegegaan naar de atletiekvereniging. Daarna ben ik blijven hardlopen. Lekker in de buitenlucht, schoenen aan en je kunt gaan.

Toen ik ben begon met training geven woonde ik in Zwolle. Intussen woon ik weer in Raalte. Wekelijks rij ik naar Zwolle om training te geven en zelf te rennen. Dat geeft wel aan hoe leuk ik de club vind toch? Een combinatie van gezelligheid en hardlopen, waarbij alles wat je doet goed is! 

Mijn meest bijzondere run? De Two Oceans Ultra Marathon. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zover zou kunnen hardlopen, maar het is me echt gelukt en ik heb er volop van genoten. Mijn motto: Vaak kun je nog veel meer dan jezelf denkt! Belangrijk is dat je er plezier hebt in het hardlopen. De trainingen geven Mariët en ik dan ook vol enthousiasme!

Trainsters

Hopelijk tot gauw! Liefs, Joyce & Mariët

Wist je dat

Wij ook in dit leuke boek “morgen ga ik echt” staan!

In Groningen er ook een leuke groep dames rennen op dinsdagavond en dat Mariët daar een leuk artikel heeft geschreven – Running Girls!

Wij beide werken in HR en hier ook erg enthousiast over zijn.

Wij het altijd leuk vinden om mee te denken over bijvoorbeeld samenwerkingen, clinics geven & team ontwikkeling.